Bellen naar het buitenland kan behoorlijk duur zijn. Zorg er daarom voor dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden zodat u voordelig kunt bellen naar het buitenland. Bij veel internationale providers kunt u met een prepaid simkaart bellen naar het buitenland tegen de laatste tarieven.

Kies voor een prepaid simkaart
Bellen naar het buitenland is een stuk voordeliger als u gebruik maakt van een prepaid simkaart. Daarom raden wij het aan om te kiezen voor een prepaid simkaart om naar het buitenland te bellen. Bij een internationale provider zijn de tarieven voor bellen naar andere landen voordeliger dan de tarieven die van toepassing zijn bij een nationale provider. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld goedkoop met een prepaid simkaart naar Brazilië bellen.

Speciaal voor bellen buitenland
Het is wel verstandig om de prepaid simkaart enkel te gebruiken voor bellen naar het buitenland. De nationale tarieven liggen namelijk wel hoog. Het is dus niet verstandig om dit te gebruiken als simkaart voor dagelijks gebruik. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een tweede telefoon kopen. Ook heeft u de mogelijkheid om een telefoon aan te schaffen met de optie dual sim. Zo kunt u uw eigen simkaart en deze simkaart die u speciaal heeft voor het bellen naar het buitenland in één smartphone gebruiken.

Verschillende tarieven
U moet er wel rekening mee houden dat er verschillende tarieven per land kunnen gelden. Informeer naar de tarieven voor het land waar u naartoe wilt bellen. Daarnaast gelden er ook andere tarieven voor bellen naar een mobiel of vast nummer. Bij de meeste internationale providers is het goedkoper om te bellen naar een vast nummer in het buitenland. Op het moment dat u belt naar een mobiel nummer, liggen de tarieven vaak een stuk hoger. Onderzoek de tarieven bij de internationale providers voordat u gaat bellen naar het buitenland.

Hoe kunt u voordelig bellen naar het buitenland?

Bellen naar het buitenland kan behoorlijk duur zijn. Zorg er daarom voor dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden zodat u voordelig kunt bellen naar het buitenland. Bij veel internationale providers kunt u met een prepaid simkaart bellen naar het buitenland tegen de laatste tarieven.

Kies voor een prepaid simkaart
Bellen naar het buitenland is een stuk voordeliger als u gebruik maakt van een prepaid simkaart. Daarom raden wij het aan om te kiezen voor een prepaid simkaart om naar het buitenland te bellen. Bij een internationale provider zijn de tarieven voor bellen naar andere landen voordeliger dan de tarieven die van toepassing zijn bij een nationale provider. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld goedkoop met een prepaid simkaart naar Brazilië bellen.

Speciaal voor bellen buitenland
Het is wel verstandig om de prepaid simkaart enkel te gebruiken voor bellen naar het buitenland. De nationale tarieven liggen namelijk wel hoog. Het is dus niet verstandig om dit te gebruiken als simkaart voor dagelijks gebruik. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een tweede telefoon kopen. Ook heeft u de mogelijkheid om een telefoon aan te schaffen met de optie dual sim. Zo kunt u uw eigen simkaart en deze simkaart die u speciaal heeft voor het bellen naar het buitenland in één smartphone gebruiken.

Verschillende tarieven
U moet er wel rekening mee houden dat er verschillende tarieven per land kunnen gelden. Informeer naar de tarieven voor het land waar u naartoe wilt bellen. Daarnaast gelden er ook andere tarieven voor bellen naar een mobiel of vast nummer. Bij de meeste internationale providers is het goedkoper om te bellen naar een vast nummer in het buitenland. Op het moment dat u belt naar een mobiel nummer, liggen de tarieven vaak een stuk hoger. Onderzoek de tarieven bij de internationale providers voordat u gaat bellen naar het buitenland.

Chat openen
Hello, how can we help you?